Το ΙΙΕΚ MORFI ξαναβγαίνει στους δρόμους της Ευρώπης: για 7η συνεχόμενη χρονιά εγκρίνεται το σχέδιο του στο πλαίσιο του ERASMUS+ .

22/09/2015

Το ΙΙΕΚ MORFI ξαναβγαίνει στους δρόμους της Ευρώπης: για 7η συνεχόμενη χρονιά εγκρίνεται το σχέδιο του στο πλαίσιο  του ERASMUS+ .

Το ΙΙΕΚ MORFI με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έγκριση του σχεδίου του με τίτλο «Κατάρτιση των νέων της Ευρώπης στον επιχειρηματικό σχεδιασμό και στην ανάπτυξη βιώσιμου τουρισμού» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Το σχέδιο περιλαμβάνει την μετακίνηση και διαμονή σπουδαστών της ειδικότητας «Τουριστικές επιχειρήσεις και φιλοξενία» για δύο εβδομάδες στην Κύπρο, προκειμένου να καταρτιστούν στο αντικείμενο του επιχειρηματικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης βιώσιμου τουρισμού. Παράλληλα, οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ MORFI θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές επισκέψεις σε πρότυπες μονάδες βιώσιμου τουρισμού, αλλά και να χαλαρώσουν κάνοντας εκδρομές και γνωρίζοντας τη ζωή και τις ομορφιές της χώρας αυτής. Η έγκριση του σχεδίου αποτελεί άλλη μια σημαντική διάκριση του ΙΙΕΚ MORFI, η οποία συνεχίζει την παράδοση των εγκεκριμένων προτάσεων του φορέα προς το ΙΚΥ στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Ζήσε κι εσύ αυτή τη μοναδική εμπειρία. Σπούδασε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ στο ΙΙΕΚ MORFI και στόχευσε στο μέλλον σου με επιτυχία!
Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος συνεχίζονται. Πληροφορίες εγγραφές: Εφόδου 3 -5, τηλ. 2810 263833, Ηράκλειο Κρήτης