Κουλτούρα Εξυπηρέτησης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Restaurant Service)

Κουλτούρα Εξυπηρέτησης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Restaurant Service)
Βασικό σκοπό αποτελεί η δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας που αφορά το  Ποιοτικό Service και γενικότερα την εξυπηρέτηση σε χώρους Εστιάσης και Επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων.   Μέσω του προγράμματος κατάρτισης, ο πελάτης θα ορίζεται πλέον ως καλεσμένος και θα αποτελεί μια μοναδική περίπτωση. Οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν τεχνικά να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με διάφορους τρόπους ανάλογα την περίσταση.
 
Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος  οι καταρτιζόμενοι θααποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες της Εστιατοριακής Τέχνης και Τεχνικής. Να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες. Θα μπορούν να κατανοήσουν την σημασία της εκπαίδευσης στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Συνολική Διάρκεια Σπουδών : 50 Ώρες.  

Ποια είναι η Black Book

Η Black Book hospitality moderators είναι η καταξιωμένη και επιτυχημένη ομάδα που θα σε ενδυναμώσει στο μέγιστο βαθμό σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων στο αντικείμενο της ενασχόλησής σου και θα σου προσφέρει άμεση πρόσβαση στον χώρο εργασίας!
Στόχος μας είναι ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να προσφέρει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας που να μεταφράζονται στον ενθουσιασμό των πελατών τους!
Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και δημιούργησε το μέλλον σου με τη σφραγίδα της Black Book!

Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row