ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row
third_banner_row

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

Το 1992 με βαρύ αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τους νέους και την εκπαίδευσή τους, ιδρύσαμε το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΚΕΠΑΝΣΗ, σήμερα Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΕΠΑΝΣΗ, το 2007 το πρότυπο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης MORFI ενώ το 2013 ιδρύθηκε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 MORFI για τη δια βίου εκπαίδευση και επιμόρφωση εργαζομένων.

Με την αγωνία της αποτελεσματικότητας και της ικανοποίησης των προσδοκιών των σπουδαστών μας, οργανώνουμε ένα φιλελεύθερο περιβάλλον μάθησης, πλαισιωμένο από τις ακαδημαϊκές αξίες και την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Στόχος μας για το μέλλον, να είμαστε πάντα η επιλογή σας.

Ειδικότητες Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI
Ειδικότητες Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΕΠΑΝΣΗ
04 Ιουνίου

Συμμετοχή του Arkki στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου


Η φετινή χρονιά για το Arkki στην Κρήτη κλείνει με ξεχωριστό τρόπο. Οι μικροί μας φίλοι είναι προσκεκλημένοι απο το Παιδικό φεστιβάλ Αγίου Νικολάου να εκθέσουν τα 2 αγαπημένα τους έργα, και στην συνέχεια να κατασκευάσουν γέφυρες σε φυσικό μέγεθος ,  πάνω σε σχέδια του Leonardo da Vinci ! Διαβάστε περισσότερα

02 Ιουνίου

Κε.Δι.Βι.Μ1 ΚΕΠΑΝΣΗ: ΠΡΟΥΣΙΑΣΗ PROJECT « ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ NAIL ART»


« ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΗΓΗΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ NAIL ART  ήταν ο τίτλος του φετινού project που εκπόνησαν οι σπουδάστριες των τμημάτων ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (NAIL ARTIST) της σχολής ΚΕΠΑΝΣΗ. Διαβάστε περισσότερα


30 Μαΐου

Συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ, στο 24 Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης


Συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ, στο 24 Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης που διοργάνωσε  «Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Διαβάστε περισσότερα