Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης

Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης
 

Η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Νότος εγκαινιάζ ει τη φετινή χρονιά το «Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης». Το Εργαστήρι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θεάτρου, είτε αρχάριους είτε με προηγούμενη θεατρική εμπειρία. Διδασκόμενα μαθήματα: υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, κινησιολογία, χορός, φωνητική, ορθοφωνία, θεωρίες σκηνοθεσίας και υποκριτικής.
Το πρόγραμμα σπουδών του «Εργαστηρίου Θεατρικής Τέχνης» περιλαμβάνει ετήσιους κύκλους μαθημάτων, με παρακολούθηση σε εβδομαδιαία βάση, είτε αυτόνομα σεμιναριακά εργαστήρια και επιμορφωτικούς κύκλους σύντομης διάρκειας. Διδάσκοντες είναι έγκριτοι καθηγητές, καλλιτέχνες και επιστήμονες του θεάτρου, μόνιμοι και επισκέπτες. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μαθημάτων και σεμιναρίων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Το Εργαστήρι Θεατρικής Τέχνης λειτουργεί υπό την εποπτεία της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Νότος, που είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και της οποίας οι απόφοιτοι της αποκτούν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Υπεύθυνοι εργαστηρίου: Κωνσταντίνα Πάλλη, Γιωργής Τσαμπουράκης και Κατερίνα Χάλκου.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 
Ανώτερη Δραματική Σχολή Νότος: Εφόδου 3, Χανιώπορτα. Τηλέφωνο: 2810 263833
Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row