Στις 24 Νοεμβρίου η εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών Europass στους σπουδαστές του ΙΙΕΚ MORFI που ταξίδεψαν στους δρόμους της Ευρώπης!

16/11/2015

Την τιμητική τους θα έχουν οι είκοσι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI που ταξίδεψαν «στους δρόμους της Ευρώπης», στην εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 17:00-18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου & Εφέσσου).

Οι σπουδαστές θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά κινητικότητας Europass για την συμμετοχή τους στο Σχέδιο «Κατάρτιση και Δικτύωση νέων στους δρόμους της Ευρώπης» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ από το Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI.

Για την χρησιμότητα των πιστοποιητικών αυτών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο  και συγκεκριμένα για την «Εργασία στην Ευρώπη-  Το Europass ως πολλαπλασιαστής  εργασιακής κινητικότητας»  θα μιλήσει ο κ. Μωραϊτάκης Νικόλαος,  Πολιτικός Επιστήμων, Υπεύθυνος Πληροφόρησης & Επικοινωνίας  Europe Direct Κρήτης και Μέλος του Team Europe της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ακόμα, η διευθύντρια του ΙΕΚ κα. Αντιγόνη Ανδρεαδάκη θα παρουσιάσει  τα νέα εγκεκριμένα από το ΙΚΥ Σχέδια κινητικότητας του Οργανισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων του Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI και του Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΕΠΑΝΣΗ, καθώς και κοινωνικοί φορείς.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.