Δομές

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός με εμπειρία στον σχεδιασμό και την οργάνωση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διαθέτει τρεις δομές εκπαίδευσης, κατάρτισης και επιμόρφωσης, προσφέροντας αξιόπιστες σπουδές και σεμινάρια συμπληρωματικής εκπαίδευσης, επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

A. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 ΚΕΠΑΝΣΗ ( Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΕΠΑΝΣΗ) προσφέρει ειδικότητες στον τομέα της αισθητικής, αισθητικής άκρων, επαγγελματικού μακιγιάζ, εναλλακτικών θεραπειών, μασάζ ενώ προσφέρει ταχύρρυθμη επιμόρφωση σε επαγγελματίες make up artists στο τμήμα master class με εκπαιδευτή τον κ. Φρέντυ Καλομπράτσο.

B. Tο Ινστιτούτο Επαγγελματικής κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) MORFI προσφέρει αρχική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς της Πληροφορικής, της Οικονομίας & Διοίκησης, της Υγείας και πρόνοιας, των Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας της Αισθητικής & Ομορφιάς και της Γεωπονίας

Γ. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 MORFI (Κε.Δι.Βι.Μ. 2 MORFI) το οποίο ως βασικό στόχο έχει τη σύνδεση ή την επανασύνδεση των ενηλίκων με την εκπαιδευτική διαδικασία και τη μάθηση ως αναγκαία προϋπόθεση για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας, τη διατήρηση της θέσης εργασίας ή την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Στο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 υλοποιούνται επιδοτούμενα ή αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης που αφορούν σε μεγάλο πλήθος ειδικοτήτων.

Δ. Σχολή Θέατρου ΝΟΤΟΣ.
Το ΙΕΚ MORFI και η ΠΡΑΞΗ ΤΕΧΝΗΣ ΙΜΕΡΟΣσε μια κοινή προσπάθεια να ενισχύσουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της τέχνης του θεάτρου στην Κρήτη, δημιούργησαν τη Σχολή Θεάτρου ΝΟΤΟΣ, μια δραματική σχολή για ολοκληρωμένες σπουδές Υποκριτικής Τέχνης.Επιστημονική σύμβουλος -επιμελήτρια αναλαμβάνει η σκηνογράφος-ενδυματολόγος Άννα Μαχαιριανάκη, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής ορίζεται ο ηθοποιός Γιωργής Τσαμπουράκης.Παράλληλα με το σταθερό πρόγραμμα σπουδών, θα προσφέρονται και σεμιναριακοί κύκλοι από καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα καλούνται για να μοιραστούν τις μεθόδους τους με τους ενδιαφερόμενους στο εκάστοτε προτεινόμενο αντικείμενο σεμιναρίου.
Για την εισαγωγή των σπουδαστών θα διεξάγονται προσωπικές συνεντεύξεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ευέλικτου και πλήρους προγράμματος σπουδών, προκειμένου να καλυφθούν ποικίλες ανάγκες. Οι θεατρικές σπουδές μας, εκτός από την εκπαίδευση ηθοποιών, θα προσφέρονται και για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη του θεάτρου ανάλογα με την εκπαίδευσή τους και να καλλιεργήσουν ειδικές δεξιότητες ώστε να τις αξιοποιήσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη και επικοινωνία καθώς και στην κοινωνική ή και επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Ε. Το Arkki , Σχολείο Αρχιτεκτονικής για Παιδιά και Νέους .
Από τον Ιούνιο του 2014, το Arkki προσφέρει την παιδαγωγική καινοτομία της Φινλανδίας στα παιδιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Μετά από δύο δεκαετίες έρευνας και εφαρμογής στην Φινλανδία, το Arkki έχει καθιερωθεί ως το πιο πρωτοποριακό και εκτενές πρόγραμμα αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης για παιδιά στην Ευρώπη. Με την διαρκή παιδαγωγική υποστήριξη Φινλανδών Αρχιτεκτόνων και εκπαιδευτικών, το Arkki στην Κρήτη παρέχει εκπαιδευτικά εργαστήρια σε παιδιά νηπιακής (4-5) και παιδικής ηλικίας (6-13). Στα πλαίσια της βιωματικής μάθησης του Arkki, οι μικροί μας φίλοι εξερευνούν το φυσικό και χτισμένο περιβάλλον με όλες τους τις αισθήσεις. Μαθαίνουν να σκέφτονται έξω από τυποποιημένα πρότυπα, φτιάχνοντας με τα χέρια τους πρωτότυπες κατασκευές. Μέσα από τον σχεδιασμό και τον πειραματισμό μαθαίνουν να εκτιμούν τη δημιουργική διαδικασία, ενώ μέσα από την αυτοαξιολόγηση αναπτύσουν την κριτική τους σκέψη: Στο Arkki δεν υπάρχουν βαθμοί, ούτε βραβεία. Η ανταμοιβή που παίρνουν τα παιδιά για την εργασία τους είναι η ίδια τους η κατασκευή.


Για την πρώτη άδεια λειτουργίας του Ι.Ε.Κ. πατήστε εδώ

Για την δεύτερη άδεια λειτουργίας του Ι.Ε.Κ. πατήστε εδω

Για την άδεια λειτουργίας του Κ.Ε.Δ.Ι.Β.Ι.Μ 2 πατήστε εδώ