Δύο υποτροφίες πλήρους φοίτησης για το ακαδημαικό έτος 2015-16 αξίας 12.000€ από το I.I.E.K.MORFI μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με υποτροφία» της Equal Society

Το I.I.E.K.MORFI στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» της Equal Society. Σε μια δύσκολη περίοδο, το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο να δώσει σε νέους με ικανότητες και ταλέντα, την πρόσβαση στην εκπαίδευση και τη διεκδίκηση του ονείρου τους. Απευθύνεται σε νέους και νέες που ανήκουν στις ευάλωτες οικονομικές και κοινωνικές ομάδες οι οποίες δεν διαθέτουν τα οικονομικά μέσα να προχωρήσουν τις σπουδές τους. Για το λόγο αυτό, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού προσφέρει τη δυνατότητα υποτροφιών, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης. Το Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI με βαρύ αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τους νέους και την εκπαίδευσή τους προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 δύο υποτροφίες πλήρους φοίτησης, στις ειδικότητες:

  • Κομμωτικής
  • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
  • Τουριστικά
  • Παιδαγωγικά

Η οικονομική αξία των υποτροφιών που προσφέρονται ανέρχεται στις 12.000 ευρώ. Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες γίνονται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της Equal Society (http://spoudazo.equalsociety.gr/index.php/el/). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης για τις υποτροφίες του I.I.E.K.MORFI είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2015. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα.