Εκδήλωση «Δώσε αγάπη... να γυρίσει»

Το Ι.Ε.Κ. MORFI στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί, ως φορέας που αναπτύσσεται σε κοινωνικό περιβάλλον, συμμετέχει στη δράση «Δώσε αγάπη … να γυρίσει». Η συμμετοχή αυτή εμπίπτει στη γενικότερη πολιτική του φορέα μας που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, στον εθελοντισμό, στην παροχή ίσων ευκαιριών, στην υποστήριξη της τρίτης ηλικίας, στη στήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες και γενικά ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Συγκεκριμένα οι σπουδάστριες της ειδικότητας Προσχολικής αγωγής θα παρουσιάσουν στο ξενοδοχείο AstoriaCapsishotel, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 «Εικόνες Χριστουγέννων» μέσα από την παραδοσιακή και σύγχρονη μυθοπλασία.

Οι σπουδάστριες θα αναπαραστήσουν αφηγηματικά εικόνες από τη «Σταχομαζώχτρα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και από «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» του Ευγένιου Τριβιζά.

Η δράση «Δώσε αγάπη… να γυρίσει» διοργανώνεται από το CretePlus.gr και περιλαμβάνει 3ήμερο εκδηλώσεων για την στήριξη των Ιδρυμάτων Κέντρο Προστασίας Παιδιού και Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου με στόχο να συγκεντρώσει υλικά αγαθά και πολλή αγάπη!