Προσωπικό Ασφαλείας

Προσωπικό Ασφαλείας

Προγράμματα Κατάρτισης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)

Το Κε.Δι.Βι.Μ. 2 MORFI υλοποιεί Προγράμματα Κατάρτισης για άτομα που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως Προσωπικό Ασφαλείας (Security). Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση άδειας εργασίας στον κλάδο των Security.

  • Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 105 ώρες και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης που διοργανώνει το ΚΕ.ΜΕ.Α.
  • Οι συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι τόσο από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) όσο και από το ΚΕ.ΜΕ.Α και διαθέτουν πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία
  • Η διδακτική ύλη είναι εγκεκριμένη από το ΚΕ.ΜΕ.Α (φορέας διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης)
  • Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα προχωρήσουν σε Εξετάσεις Πιστοποίησης για την απόκτηση της άδειας εργασίας στον κλάδο των security εξασφαλίζοντας έτσι την επαγγελματική τους αποκατάσταση και εξέλιξη.

H εμπειρία, η αξιοπιστία και το κύρος του Κε.Δι.Βι.Μ. 2 MORFI αποτελούν εγγύηση για την εξασφάλιση ασφαλούς επαγγελματικής αποκατάστασης στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας (security).

Ενδιαφέρεστε για αυτό το πρόγραμμα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row