Ειδικός Καφέ & Ροφημάτων (Barista)

Ειδικός Καφέ & Ροφημάτων (Barista)

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος  οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την παραγωγή μιας τέλειας κουπάς καφέ, θα  εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες. Θα μπορούν να κατανοήσουν την φιλοσοφία του τρίτου κύμματος καφέ και να προχωρήσουν στην εξέλιξη ενός από τα πιο διαδομένα και εξελιγμένα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας.

Βασικό σκοπό αποτελεί η δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας  που αφορά το Ποιοτικό Service και παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων. Οι καταρτιζόμενοι θα μυηθούν στα μυστικά του καφέ και θα εξειδικευτούν στην φιλοσοφία του Τρίτου κύμματος καφε. Οι καταρτιζόμενοι θα είναι απόλυτα ικανοί  να παρασκευάσουν μια τέλεια κούπα κάφε σε προιόντα espresso και μη.  Επίσης θα ετοιμάζουν επαγγελματικά ροφήματα καμέλιας και παραδοσιακά αφεψήματα.

Συνολική διάρκεια εκπαίδευσης: 40 Ώρες.


Ποια είναι η Black Book

Η Black Book hospitality moderators είναι η καταξιωμένη και επιτυχημένη ομάδα που θα σε ενδυναμώσει στο μέγιστο βαθμό σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων στο αντικείμενο της ενασχόλησής σου και θα σου προσφέρει άμεση πρόσβαση στον χώρο εργασίας!
Στόχος μας είναι ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να προσφέρει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας που να μεταφράζονται στον ενθουσιασμό των πελατών τους!
Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και δημιούργησε το μέλλον σου με τη σφραγίδα της Black Book!

Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row