Ειδικός Οίνων (The Wine Expert)

Ειδικός Οίνων (The Wine Expert)
Οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν να κατανοόυν και διακρίνουν τους διαφορετικούς τύπους Οίνου. Θα είναι ικανοί να σερβιρούν με επαγγελματικό τρόπο διάφορους Οίνους ενώ επίσης θα μπορούν να προτείνουν συνδιασμούς Οίνου με φαγητό. Επίσης θα καταφέρουν να διατηρούν μια επαγγελματική στάση στην εργασία τους και να δημιουργήσουν την δική τους φιλοσοφία στο μεγάλο κόσμο του κρασιού.Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος  οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες της  Τέχνης και Τεχνικής του σερβρίσματος του Οίνου. Θα εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες. Θα μπορούν να κατανοήσουν την σημασία της εκπαίδευσης στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Συνολική Διάρκεια Σπουδών: 40 Ώρες

Ποια είναι η Black Book

Η Black Book hospitality moderators είναι η καταξιωμένη και επιτυχημένη ομάδα που θα σε ενδυναμώσει στο μέγιστο βαθμό σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων στο αντικείμενο της ενασχόλησής σου και θα σου προσφέρει άμεση πρόσβαση στον χώρο εργασίας!
Στόχος μας είναι ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να προσφέρει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας που να μεταφράζονται στον ενθουσιασμό των πελατών τους!
Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και δημιούργησε το μέλλον σου με τη σφραγίδα της Black Book!


Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row