Ειδικός Ποτών & Αποσταγμάτων (Bartender)

Ειδικός Ποτών & Αποσταγμάτων (Bartender)
Βασικό σκοπό αποτελεί η δημιουργία μιας νέας φιλοσοφίας  που αφορά το  Ποιοτικό Service και την παρασκευή ανάμεικτων ποτών. Οι καταρτιζόμενοι θα μυηθούν στα μυστικά του Bartending και θα εξειδικευτούν στην φιλοσοφία της ανάμειξης των ποτών.  Οι καταρτιζόμενοι θα είναι απόλυτα ικανοί  να παρασκευάζουν τέλεια ανάμεικτα ποτά αλκοολούχα και μη.  Επίσης θα μπορούν να προτείνουν συνδιασμόυς ποτών και να χειρίζονται άψογα όλα τα εργαλεία του bar. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος  οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την παραγωγή ανάμεικτων ποτων, θα  εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες. Θα μπορούν να κατανοήσουν την φιλοσοφία του επαγγελαμτικού bartending  και να προχωρήσουν στην εξέλιξη ενός από τα πιο διαδομένα και εξελιγμένα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας.  

Συνολική διάρκεια σπουδών: 40 Ώρες 

Ποια είναι η Black Book

Η Black Book hospitality moderators είναι η καταξιωμένη και επιτυχημένη ομάδα που θα σε ενδυναμώσει στο μέγιστο βαθμό σε επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων στο αντικείμενο της ενασχόλησής σου και θα σου προσφέρει άμεση πρόσβαση στον χώρο εργασίας!
Στόχος μας είναι ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να προσφέρει υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας που να μεταφράζονται στον ενθουσιασμό των πελατών τους!
Επίλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και δημιούργησε το μέλλον σου με τη σφραγίδα της Black Book!


Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΚ MORFI στο Ηράκλειο Κρήτης


Κρατικό δίπλωμα μετά από εξετάσεις πιστοποίησης
Συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα

second_banner_row