Έκπτωση γρήγορης εγγραφής 2015-2016

24/06/2015

728x90_iek-kepansi-

Η νέα κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα καταδεικνύει τον πρωτεύοντα ρόλο της γνώσης ως βασικού συστατικού στοιχείου της προσωπικής εξέλιξης και κοινωνικής ανάπτυξης του ατόμου. Βασική πεποίθηση του Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI και του Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ είναι ότι η γνώση και η εξειδίκευση, θα πρέπει να καλλιεργούνται ανεξάρτητα από το οικονομικό περιβάλλον μιας δεδομένης εποχής , ως δομικά χαρακτηριστικά της διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, επιτυχημένων επαγγελματιών αλλά και υπεύθυνων πολιτών. 

Για το λόγο αυτό, το Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI και το Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η ελληνική οικογένεια, έχει θεσπίσει την υποτροφία γρήγορης εγγραφής. Η υποτροφία γρήγορης εγγραφής προβλέπει σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα για εγγραφές που θα γίνουν έως 31 Αυγούστου σε οποιαδήποτε ειδικότητα του Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI και του Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ. Η υποτροφία δεν προϋποθέτει καμία άλλη διαδικασία από τη μεριά των ενδιαφερομένων, πέραν της εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για εγγραφές, επικοινωνήστε με τη γραμματεία των Σχολών. Για να δείτε όλους τους τομείς σπουδών κάντε κλικ εδώ.

Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI: (2810) 263833

Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ: (2810) 285982