Η ΣΧΟΛΗ ΚΕΠΑΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ERASMUS+

05/06/2019


Το Erasmus + μάς ταξίδεψε για άλλη μια φορά στους δρόμους της Ευρώπης! Οι σπουδαστές του ΚΕΠΑΝΣΗ  επέστρεψαν από το 15μερο ταξίδι τους στην Ισπανία (30 Απριλίου -15 Μάιου 2019) και συγκεκριμένα από την Μάλαγα. Οι σπουδαστέςς του ΚΕΠΑΝΣΗ,  μετέβησαν στην Μάλαγα της Ισπανίας όπου εκπαιδεύτηκαν στην «Αναβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης Αισθητικής και Κομμωτικής μέσω εξειδίκευσης σε state of the art πρακτικές και cuttingedge τεχνικές» κωδικός σχεδίου (20181EL01KA102047111)

από το φορέα υποδοχής Tribeccatraining. Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση, βιωματικά εργαστήρια  , πρακτική άσκηση σε κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής,  πολιτιστικές και ψυχαγωγικές επισκέψεις.

Η Διεύθυνση της Σχολής μας αισθάνεται την ανάγκη να αναφερθεί στην άψογη συμπεριφορά και την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων του οργανισμού υποδοχής και εξαιρετικού εταίρου, Tribeccatraining.

Ο σχεδιασμός της πρότασης, η διάκριση και η υλοποίηση του Σχεδίου υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών  αποτελεί άλλη μια σημαντική διάκριση των δομών μας και πιστοποιεί με τον πιο επίσημο τρόπο το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε .