Κε.Δι.Βι.Μ1 ΚΕΠΑΝΣΗ: Δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας

11/09/2015

Κε.Δι.Βι.Μ1 ΚΕΠΑΝΣΗ: Δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη (21 -28) είναι αφιερωμένη στη Ρεφλεξολογία. Η σχολή ΚΕΠΑΝΣΗ υποδέχεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σας προσκαλεί να γνωρίσετε, εντελώς δωρεάν, την εναλλακτική αυτή μέθοδο. Γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σας δίνουμε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας και τις αυτοθεραπευτικές του δυνατότητες, μέσα από δωρεάν συνεδρίες. Οι ρεφλεξολόγοι μας (εκπαιδευτές, σπουδαστές και απόφοιτοι), σας περιμένουν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής, από 18:00-21:00, προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες για να σας βοηθήσουν να διώξετε την κούραση της ημέρας και να αποβάλετε το καθημερινό άγχος και στρες. 
Η Ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος και στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. 
Επισκεφθείτε τη σχολή ΚΕΠΑΝΣΗ (Μάχης Κρήτης & Εφόδου) και γνωρίστε τη μέθοδο της Ρεφλεξολογίας. Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλ. 2810 285982.