Κε.ΔΙ.ΒΙ.Μ1 ΚΕΠΑΝΣΗ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+.

16/03/2016

Με χαρά και περηφάνια ετοιμάζουμε το ταξίδι των σπουδαστών μας που θα μετακινηθούν σε λίγες εβδομάδες στη Γερμανία, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS +. Πρόκειται για το σχέδιο με θέμα ¨"ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" που αφορά τη μετακίνηση 15 σπουδαστών από τα τμήματα Αισθητικής, Κομμωτικής, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Μανικιούρ Πεντικιούρ Ονυχοπλαστικής στην Καρλσρούη της Γερμανίας όπου για 2 εβδομάδες θα εκπαιδευτούν σε καινοτόμες τεχνικές ανάπτυξης, θα πραγματοποιήσουν επαγγελματικές επισκέψεις σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, θα επισκεφθούν σημαντικές πόλεις και μνημεία και θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του ERASMUS + Η υλοποίηση του σχεδίου αποτελεί άλλη μια σημαντική διάκριση της σχολής ΚΕΠΑΝΣΗ και πιστοποιεί με τον πιο επίσημο τρόπο το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχουμε 25 χρόνια στα επαγγέλματα ομορφιάς. 

Ζήσε κι εσύ αυτή τη μοναδική εμπειρία. Σπούδασε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ στη σχολή ΚΕΠΑΝΣΗ και μπες στον μαγικό κόσμο των επιτυχημένων επαγγελματιών.
Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο συνεχίζονται.. Πληροφορίες εγγραφές: Εφόδου 3 -5, τηλ.. 2810285982, 2810 263833, Ηράκλειο Κρήτης