Νέα Συνεργασία 5 Αστέρων με την BLACK BOOK hospitality moderators (Σπουδές στον Τουρισμό)

18/07/2018

portrait_3[3537]


Με ιδιαίτερη χαρά το Ι.Ι.Ε.Κ και το Κέντρο Δια βιου Μάθησης MORFI, ανακοινώνoυν την   έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «BLACK BOOK hospitality moderators», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής εστίασης και του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία, συνάφθηκε με στόχο την υλοποίηση εκπαιδευτικών έργων που συναντούν τις σύγχρονες ανάγκες της φιλοξενίας του σήμερα καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Αφοσιωμένοι  στην ανάδειξη  μιας νέας κουλτούρας στην  εξυπηρέτηση, μεταμορφώνουμε το απλό σε πολυτελές,  το δεδομένο σε  έκπληξη,  το απρόσμενο σε  αναμενόμενο. Η ομάδα των εκπαιδευτών αποτελείται από πρωτοπόρους σπεσιαλίστες του χώρου οι οποίοι είναι ενεργοί επαγγελματίες σε υψηλού επιπέδου επισιτιστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Οι βασικοί συνεργάτες εκπαιδευτικού έργου:

Σύρμος Γεώργιος, Παπαντωνάκη Έφη, Γιανναδάκη Μικαέλα, Κόκκαλης Χριστόδουλος, Καρακωνσταντάκης Δημήτριος, Κοντορίνης Γεώργιος, Αντωνακάκης Άρης, Μουμουλίδης Ευάρεστος, Παραγιουδάκης Γεώργιος, Χαλκιαδάκης Μιχάλης.

Στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης έχει ήδη ολοκληρωθεί η δημιουργία έξι ιδιαίτερων ειδικοτήτων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών των Επισιτιστικών και Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Κοινός σκοπός η προσπάθεια πάντα για κάτι εξαιρετικό, κάτι μοναδικό, κάτι που υπερβαίνει τις απλές συνήθειες και αξίες της εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε στην απόλυτη, μοναδική και προσωποποιημένη εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών μας.

Οι δύο εταιρείες έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν συνδυασμένες σπουδές 2ετίας αλλά και 40ωρων σεμιναρίων σε νευραλγικές ειδικότητες του Τουριστικού τομέα.

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!

Ενσυναίσθηση, σεβασμός, ταπεινότητα είναι οι αξίες μας. Η μετάδοση αυτών στους σπουδαστές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι ο στόχος μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ.: 2810 263 833

2018 Ηράκλειο Κρήτης