ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

31/05/2017

Η Σχολή Θεάτρου Νότος, μετά από ένα χρόνο δημιουργικής εργασίας στο χώρο της Παραστατικής Τέχνης, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις των πρωτοετών σπουδαστών του τμήματος Υποκριτικής. 


7 Ιουνίου 2017: Στο μάθημα της Υποκριτικής ΙI, η παράσταση εφαρμογής θα δοθεί στην Αίθουσα Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου στις 7 Ιουνίου και ώρα 21.15 όπου θα παρουσιαστεί το έργο των Κεχαίδη-Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά» 
Εκπαιδευτής: Φοινίτσης Δημήτρης.


12 Ιουνίου 2017: Στο μάθημα του Αυτοσχεδιασμού, η παράσταση εφαρμογής θα δοθεί στην Αίθουσα Λαχαναγοράς του Δήμου Ηρακλείου στις 12 Ιουνίου και ώρα 21.15 όπου θα παρουσιαστούν σκηνές από αγαπημένες ταινίες των σπουδαστών, IT΄S MOVIES TIME
Εκπαιδεύτρια: Πάλλη Κωνσταντίνα


14 Ιουνίου 2017: Στο μάθημα της Υποκριτικής I και της Ορθοφωνίας, η παράσταση εφαρμογής θα δοθεί στην Πύλη Βηθλεέμ στις 14 Ιουνίου και ώρα 21.15. Οι σπουδαστές της Σχολής θα αναπαραστήσουν σκηνικά επιλεγμένα αποσπάσματα από το Ταξιδεύοντας. Αγγλία του Νίκου Καζαντζάκη και από τους Προσωπικούς τους χάρτες που συνέθεσαν και -κυρίως- κατέθεσαν οι ίδιοι.
Εκπαιδευτές: Γιωργής Τσαμπουράκης, Μαρία Σκουλά, Ελένη Δάγκα.

Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση των σπουδαστών του τμήματος Σκηνογραφίας -Ενδυματολογίας με θέμα " Ιχνηλατώντας τα όρια της σκηνής".  

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.