Σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης με τον Νικόλα Σμυρνάκη για τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού οργανισμού.

16/11/2015

«Κάθε εμπόδιο κρύβει μία ευκαιρία.  Πώς να χρησιμοποιήσεις τα εμπόδια για να πετύχεις τους στόχους σου»

To IIEK MORFI και το ΚΕΔΙΒΙΜ 1 ΚΕΠΑΝΣΗ σε συνεργασία με τον βραβευμένο συγγραφέα, Success Coach Νικόλα Σμυρνάκη διοργανώνουν σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης για τους σπουδαστές του Οργανισμού με θέμα «Κάθε εμπόδιο κρύβει μία ευκαιρία.  Πώς να χρησιμοποιήσεις τα εμπόδια για να πετύχεις τους στόχους σου». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου & Εφέσσου), αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης απονομής πιστοποιητικών Europass στους συμμετέχοντες στο Σχέδιο «Κατάρτιση και Δικτύωση Νέων στους δρόμους της Ευρώπης». Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν στους σπουδαστές και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

 Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι βραβευμένος συγγραφέας, Success Coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί.  Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA - AUEB). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα “Στρατηγική και Καινοτομία” σε ιδιωτικό κολλέγιο. Με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί σε χιλιάδες ανθρώπους. Ως Personal Success Coach παρακινεί τους ανθρώπους να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Ως Business Success Coach, στόχος του είναι η ουσιαστική αύξηση των αποτελεσμάτων ατόμων, ομάδων, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το επόμενο βιβλίο του, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στους επόμενους μήνες από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, θα φιλοξενεί τα πιο διαβασμένα αποφθέγματα του Ανθρώπου στο ΝηΣί και μια σειρά κειμένων με στρατηγικές για μια αριστουργηματική ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.IslandofMan.me