Συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ, στο 24 Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης

30/05/2018

fb_img_14



Συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ, στο 24 Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης που διοργάνωσε  «Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».


Με απόλυτη επιτυχία και αρκετό ταλέντο, τα παιδιά (6-12 χρονών) της Σχολής Θεάτρου ΝΟΤΟΣ ,παρουσιάσανε στο Θεατρικό Σταθμό το έργο: «Ο Μπούφος που δεν μπορούσε να κάνει μπού» . Σε μια σκηνή κατάμεστη από κόσμο, δώσανε στο κοινό μια ερμηνεία αρκετά επαγγελματική. Να σημειωθεί ότι για αρκετά παιδιά ήταν η πρώτη φορά που ανέβαιναν στο θεατρικό σανίδι, αλλά το ταλέντο και η αυτοπεποίθησή τους για την επιτυχία της παράστασης , δεν άφησε να φανεί καθόλου η αγωνιά της πρώτης φοράς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην δασκάλα-σκηνοθέτη-μέντορα αυτής της προσπάθειας στην Ειρήνη Μπαριτάκη, καθώς και στους μαθητές  της σκηνογραφίας Δημητράκη Μαριλένα και Καλαθάκη Νίκο και στην καθηγήτριά τους  Άννα Μαχαιριανάκη, στον Χάρη Σουλτάτο για την επιμέλεια του ήχου , καθώς και στην Κατερίνα Αποστολάκη για το μακιγιάζ της παράστασης.

Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα.!!!