«Επαγγελματίας και Θεραπευτής»: Σεμινάριο με τον καθηγητή κ. Λάμπρο Στραβελάκη από το ΙΕΚ MORFI και το Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ

12/02/2016

Το ΙΕΚ MORFI και το Κε.Δι.Βι.Μ.1 ΚΕΠΑΝΣΗ σε συνεργασία με τον καθηγητή του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας (σε θέματα επαγγελματισμού), ρεφλεξολόγο και οικονομολόγο, κ. Λάμπρο Στραβελάκη, διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Επαγγελματίας και Θεραπευτής» στις 1,2 και 3 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Οργανισμού στο Ηράκλειο (Εφόδου 3, Μέγαρο Χάνδαξ). Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ολιστικούς θεραπευτές, εναλλακτικών και συμπληρωματικών μεθόδων, σε αισθητικούς με ολιστικά φροντιστική προσέγγιση, αλλά και σε κάθε επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει την ικανότητα του να προσελκύει πελάτες! Κύριος στόχος του είναι η βαθύτερη κατανόηση των παραμέτρων που κάνουν έναν θεραπευτή, επιτυχημένο επαγγελματία, και η εκπαίδευση πάνω στα εργαλεία επίτευξης του στόχου αυτού.  Ο κ. Στραβελάκης έρχεται στο Ηράκλειο για να μας δείξει πως μπορούμε να συνδυάσουμε την ιδιότητα του πετυχημένου επαγγελματία με το εσωτερικό κάλεσμα του θεραπευτή!

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Κόστος συνδρομής σεμιναρίου: 180€ 

Πληροφορίες-εγγραφές: 2810 263833, 2810285982

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ..

Έγινα ολιστικός θεραπευτής, κάνω υπέροχα την δουλειά μου, είμαι άριστος και συνειδητός θεραπευτής, αλλά.... πολλοί πελάτες δεν επαναλαμβάνουν τα ραντεβού τους, δεν με διαφημίζουν στους φίλους τους, και γενικά δεν χτυπάει το τηλέφωνο... τι μπορώ να κάνω;

Στην πρώτη συνάντηση, την Παρασκευή* (1/4 6 μμ. - 9:00 μμ.) θα δούμε πως στήνουμε μια επικερδή σχέση με τον θεράποντα ιατρό του πελάτη μας, πως βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι από μία σχέση αλληλεγγύης με τον συνάδελφο ίδιας ή άλλης ειδικότητας και τι μπορούμε να κάνουμε για τον ανταγωνιστή με περιορισμένη εξειδίκευση. Θα συνεχίσουμε με Group Coaching θα δούμε ποιοι είμαστε, τι γνώσεις έχουμε, πως βλέπουμε τον εαυτό μας και πως μας βλέπουν οι άλλοι. 

Τo Σάββατο* (2/4 9 πμ. - 6:00 μμ.) θα δούμε την σημερινή σχέση μας με τον νόμο, την εφορία και τον συνδικαλισμό του χώρου μας (σωματεία-σύλλογοι).
Θα δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά με την βοήθεια εργαλείων Coaching που ξεκαθαρίζουν το σήμερα, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται λόγω του παρελθόντος μας αλλά και επειδή ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός!
Θα επικεντρωθούμε στο πως ορίζουμε την θέση μας στην αγορά.
Ποιοι είναι οι πελάτες μας;
Τι ζητούν από εμάς;
Πως τους «κερδίζουμε»;
Πως τους χάνουμε;
Πάνω σε αυτή τη συνάντηση θα βασιστεί η δομή του πελατολογίου μας.
Επιπλέον θα δούμε μαζί πως θα προσεγγίσουμε τους πελάτες μας, πως θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο μας εποικοδομητικά και αποτελεσματικά, με τρόπο που μας αρέσει και με τρόπο που θα μπορούμε να αποκτούμε πελάτες σε σταθερή βάση. Θα δούμε επίσης και πόσους πελάτες χρειαζόμαστε για να ζούμε σε αφθονία σύμφωνα με τον δικό μας ορισμό της αφθονίας. Θα δούμε τον αλτρουισμό του θεραπευτή, το «ότι προαιρείσθε», την εκμετάλλευση του αδαούς, την «ντροπή» του να δέχεσαι χρήματα για να φροντίζεις και την αξία του χρόνου και της κατάρτισης μας. 

Την Κυριακή* (3/4 9 πμ. - 6:00 μμ.) θα δούμε τα πραγματικά έξοδά μας και πως αυτά συν-διαμορφώνουν την τιμή μας, αλλά και θα συγκρίνουμε την εργασία μας και τις αποδοχές μας με άλλους κλάδους. Θα δούμε ξανά την σημερινή σχέση μας με τον νόμο, την εφορία και τον συνδικαλισμό του χώρου μας (σωματεία-σύλλογοι).
Θα δούμε τι ρόλο παίζει η εργασία μας στην ζωή, υποκειμενικά. Τι ρόλο παίζει σήμερα και τι ρόλο θα παίζει όταν θα θεωρούμε τον εαυτό μας πετυχημένο! Θα δούμε ποια επιτυχία είναι αυτή που θα μας κάνει ευτυχισμένους, και θα απορρίψουμε με επιχειρήματα την στυγνή επιτυχία σαν αυτοσκοπό. Αυτό θα το κάνουμε για την άμεση, την μεσοπρόθεσμη αλλά και για την επιτυχία σε βάθος χρόνου.

Κάθε θεραπευτής που θα συμμετέχει στο σεμινάριο θα μπορεί να κάνει ένα προσωπικό ραντεβού Coaching με τον Λάμπρο μέσω skype. Σε αυτό το ραντεβού θα δούμε μαζί τις ανάγκες που έχουν προκύψει από το σεμινάριο, θα συζητήσουμε πράγματα που απαιτούν κάποια μυστικότητα (όπως τα προσωπικά οικονομικά μας) από ότι επιτρέπει η αίθουσα του σεμιναρίου, και θα δούμε μαζί πως αντιμετωπίζονται εμπόδια που δεν προβλέπονται! 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://freehappyhuman.com/healerprof/